Grafisch ontwerp Utrecht

Als je een eigen bedrijf hebt is er bijna niets zo belangrijk dan de visuele uitstraling daarvan. Jouw identiteit als het ware, oftewel je logo en beeldstijl. Dit is dan ook een van de eerste zaken die nieuwe ondernemers regelen, en daarvoor kun je bijvoorbeeld aankloppen bij Heeft Karakter. Daar kun je terecht voor een grafisch ontwerp in Utrecht, wat lekker centraal gelegen is, en dus voor iedereen bereikbaar. Het grafisch bureau ‘Heeft Karakter’ heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van zowel losse logo’s als complete huisstijlen voor bedrijven. Je kunt de stijl ervan beoordelen op de website, door te klikken op het menu-item ‘portfolio’. Daar vindt je een ruime selectie ontwerpen die reeds zijn gemaakt en kun je dus kijken of de stijl ervan je aanspreekt. Overigens is wel zo dat als je bij Heeft Karakter aanklopt voor een logo en/of complete huisstijl op maat je zelf veel inbreng hebt. De logo’s die op de portolio-pagina staan zijn uiteraard allemaal gemaakt naar de wensen van de betreffende klant, en dus kan het zijn dat de stijl ervan verschilt van de jouwe. Jouw nieuwe grafisch ontwerp in Utrecht laten maken bij Heeft Karakter garandeert je van een logo dat past bij jouw bedrijf en jouw persoonlijke smaak, doordat je zelf veel inbreng hebt. Liever de designer alle vrijheid geven? Dat kan natuurlijk ook!

Grafisch ontwerp in Utrecht voor een flyer of brochure

Natuurlijk kun je niet alleen bij dit bureau voor grafisch ontwerp in Utrecht terecht voor het design van een logo of huisstijl. Elke vorm van grafische vormgeving kun je er laten uitvoeren, zoals het ontwerp voor een flyer of brochure. Als je zelf al over een logo en goede beelden beschikt kun je deze gewoon aanleveren en dan zorgen zij ervoor dat het een mooi geheel wordt. Dit is uiteraard niet zo duur als een compleet nieuw design laten maken omdat het relatief makkelijk is om uit te voeren.

Duurzaam drukwerk laten ontwerpen

 

Bij Heeft Karakter vinden ze het heel belangrijk om ondernemers op een duurzame wijze te odnersteunen. Daarom maken ze vrijwel alleen gebruik van duurzame druktechnieken wanneer iemand bij hen flyers of visitekaartjes bestelt. Dit is een hele gemakkelijke manier om het milieu te ontlasten want het kost jou in feite niks extra’s. Het idee achter duurzaam drukwerk is dat er geen overbodige boskap voor nodig is. Het papier is bijvoorbeeld gerecycled of niet gemaakt van hout. Ook zijn er bepaalde druk- en printtechnieken die vele malen milieuvriendelijker zijn dan anderen. De designers van Heeft Karakter kunnen je daarina adviseren, zodat ook jij nog enkel duurzaam drukwerk laat maken voor jouw bedrijf. Zo draag je toch je steentje bij aan een beter milieu, zonder dat je er iets bijzonders voor hoeft te doen.