Armsteun auto

De laatste tijd zie je het veel vaker, een armsteun in de auto. Een armsteun is handig om je arm op te laten steunen, zoals uit de naam ook al blijkt. Zo’n armsteun zit midden tussen de twee stoelen aan de voorkant van de auto in. Een armsteun kan gebruikt worden om je arm op te leggen als je bijvoorbeeld wil schakelen. Deze steun zit dan ook achter de versnellingspook. Een armsteun is erg comfortabel en is een luxe toevoeging aan je auto. Dit is een toevoeging die aan elke auto gedaan kan worden. Voor elk merk en type auto kan namelijk een armsteun besteld worden. Het is fijn om zelf een armsteun te hebben, maar het is ook misschien leuk om als cadeau aan iemand te geven.

Op maat gemaakt

Voor elk type auto is een armsteun beschikbaar. Deze wordt dan op maat gemaakt. Dit wordt gedaan, zodat de armsteun dan op de goede hoogte is. Ook moet ervoor gezorgd worden dat de steun niet in de weg zit met het schakelen van de versnellingspook. Voor alle type auto’s is zo’n steun beschikbaar. Denk hierbij aan Audi, Opel, Ford, Kia, Seat, Toyota en alle andere automerken die je maar kunt bedenken. Doordat de armsteunen op maat gemaakt worden, zullen ze altijd precies passen in de auto. Deze worden dan geplaatst op de middenconsole van de auto. Het is makkelijk en het gaat erg snel om de armsteun te monteren, wanneer je eenvoudig gereedschap in huis hebt. Ook kan je de armsteun door een professional laten monteren.

Hoe ziet een armsteun er uit?

Een armsteun bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zit er bovenop een soort pad, die je uit kan schuiven. Hierdoor kan je de armsteun langer maken. Ook is er de mogelijkheid om de armsteun in hoogte te verstellen. Zo kunnen bestuurders in de auto gebruik maken van de armsteun die verschillende lengtes hebben. Er zijn drie hoogtes waarin de armsteun versteld kan worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de armsteun omhoog te doen. Dit is handig wanneer je de armsteun even niet wil gebruiken. Een andere handige tool is dat er in de armsteun ruimte is om kleine spulletjes op te bergen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een pen of muntjes om in je supermarktkarretje te doen. Ook zit er nog een draagbaar zakje aan, waar ook spullen in opgeborgen kunnen worden.