Interieurbouwarchitect

Stel dat je een restaurant of lunchroom wilt starten, maar je hebt totaal geen kaas gegeten van het ontwerpen van een tof interieur. Dan kun je daarvoor maar beter aankloppen bij Linssen Interieur & Advies. Dit bedrijf is van een goede interieurbouwarchitect, die jou kan helpen bij het realiseren van een toffe sfeer. Dit gaat veel verder dan enkel het kiezen van kleuren of stoffen. Een interieurbouwarchitect ontwikkelt ook een plan voor de verlichting, de vloeren en kijkt zelfs mee naar de materialen en stijlen van de meubels die je in je restaurant gaat zetten. Alles om een samenhangende sfeer te creëren die in lijn is met waar jouw restaurant voor staat. Een hippe lunchroom met vegan eten style je bijvoorbeeld heel anders dan een chique sterrenrestaurant met een wat hoger prijskaartje.

Interieurbouwarchitect voor maatwerk interieur

Als je een ruimte aan het inrichten bent en je merkt direct dat je met standaard meubels niet ver komt zou je eens kunnen denken aan maatwerk meubels. Als je deze wilt laten ontwerpen door een echte interieurbouwarchitect kun je ook daarvoor bij Linssen Interieur & Advies terecht. Daar weten ze namelijk alles van meubelbouw en kunnen ze op basis van de beschikbare ruimte een ontwerp maken dat er helemaal bij past. Op die manier maak je optimaal gebruik van het aantal vierkante meters en bijvoorbeeld de hoogte van het plafond. En als een ruimte in balans is straalt hij dat ook uit. Hoge ruimte vragen immers om hoge meubels, en brede ruimte om brede meubels, etc.

Hoe komt jouw interieur eruit te zien?

Om jou een goede indruk te geven van hoe je interieur eruit komt te zien met deze maatwerk meubels krijg je van deze interieurbouwarchitect mooie 3D tekeningen. Deze worden gemaakt in CAD, en geheel in kleur opgebouwd. Deze tekeningen geven je een goede indruk van het plan en aan de hand daarvan kun je beslissen of je er mee door wilt gaan of eventueel nog zaken wilt wijzigen. Door echter al goed naar jouw mening en visie geluisterd te hebben kan deze interieurarchitect al een goede inschatting maken van wat je precies in gedachten hebt en wat de sfeer is die je wilt dat het interieur uitstraalt.

Een creatief interieur laten ontwerpen

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen een interieurarchitect inschakelen is dat ze zelf simpelweg de creativiteit missen om zo’n interieur te ontwerpen. Ze weten heus wat ze mooi vinden, maar om dat samen te voegen in een ontwerp voor je eigen interieur (of dat van je zaak) is nu eenmaal erg moeilijk. Gelukkig kun je daarvoor terecht bij Linssen Interieur & Advies. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen, en zorgen altijd voor een creatief resultaat, dat perfect past bij zowel de ruimte als jouw persoonlijke smaak. Wat wil je nog meer?