film

Stel je eens voor; de bruiloft van je dromen. Alles is tot in de puntjes geregeld en verzorgd. De jurk, de taart, de gasten. Een dag om nooit meer te vergeten. Of toch wel? Wat als je deze geweldige belevenis vast zou kunnen laten leggen om op elk moment terug te kijken? Om nog langer te kunnen genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft? Voor een registratie van een bruiloft, maar ook voor korte films, storyfilms en visuele weergaven van evenementen in de omgeving van Rotterdam kun je terecht bij Joost Pleune Story Films.

Joost Pleune Story Films

Joost Pleune is niet zomaar filmmaker, hij is ervaren storyfilmmaker; hij vertelt verhalen door middel van zijn films, zijn beeldmateriaal. Een belevenis wordt een verhaal met een betekenis. Gevestigd in Rotterdam stelt hij zijn creativiteit, visie en skills ten dienste van de opdrachtgever. Speerpunt is hierbij dat het verhaal van een bedrijf of persoon centraal staat. Het creëren van een storyboard, een scenario, is een intensief proces dat in het teken staat van gevoel en verbinding tussen Joost en de opdrachtgever. Joost ziet de wereld letterlijk door een lens. Hij stopt al zijn passie in zijn werk in de hoop de kijker te kunnen bewegen tot het ondernemen van actie. Door goed te luisteren naar de opdrachtgever kan de juiste vertaalslag naar beeld gemaakt worden.

Waarom kiezen voor een filmproductie?

Vandaag de dag is het digitale element nagenoeg niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het grootste gedeelte van het social media- en webverkeer vindt plaats via videocontent. Als onderneming – groot of klein – is het dus belangrijk dat ook jij via beeld communiceert. Een persoonlijke video met een goed verhaal is een mooi visitekaartje, en het geeft potentiële cliënten een goed beeld van een individu of bedrijf. Video is een snel en duidelijk medium, en kan in korte tijd laten zien waar jij als onderneming voor staat.

Persoonlijke touch

Joost Pleune Story Films staat voor een professionele, maar ook persoonlijke ervaring. Opdrachten worden altijd volledig afgestemd op de behoefte van de onderneming of dienst. Een persoonlijk gesprek is dan ook een vast onderdeel van het werkproces. Er wordt een storyboard gemaakt en een pakkend, bijpassend verhaal geschreven. Hierna wordt er begonnen met het maken van de opnames, waarbij de opdrachtgever ook inspraak heeft. Joost stopt zijn ziel en zaligheid in zijn werk en slaagt erin om elke film die hij maakt een ziel te geven.