kapper

 

Tijd voor een nieuwe coupe of gewoon even bijpunten? Dat kan allemaal bij een kapper in Wilnis.
Het team bij een kapper in Wilnis is gespecialiseerd in diverse kniptechnieken voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Highlights, extensions en haarkleuren behoren allemaal tot de toolbox van de vaardige kappers.  Je haar verdient natuurlijk het allerbeste en je gaat het liefst naar een kapper die weet wat hij met jouw haar aan moet. Een kapper in Wilnis is van alle markten thuis. En weet hoe belangrijk het is dat je haar er gezond en glanzend uitziet. Je haar is tenslotte je grootste sieraad. Zo heb jij maar heel weinig woorden nodig om duidelijk te maken wat jij met je haar wilt.

 

Betaalbaar en oog voor jouw wensen

 

Bij een kapper in Wilnis staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Regelmatig een knipbeurt inplannen is belangrijk om het haar gezond te houden. Dit begrijpt de kapper en zal daarom goed luisteren naar jouw eisen en wensen. Hier staat een goede prijs tegenover. Wanneer je een afspraak maakt zit jij naar alle waarschijnlijkheid dezelfde week nog in de kappersstoel. De afspraak bij de kapper is echt even tijd maken voor jezelf. Ga lekker zitten en ontspan. Geef je over aan de kundige handen van de kapper. En je zult je direct thuis voelen. Je krijgt een lekker kopje koffie of thee en je hoeft je in ieder geval zo’n 45 minuten nergens zorgen over te maken. Geef je haar een verfrissende kleur of laat het highlighten. Niets is het team van kappers te gek. Deze kappers hebben een kappersopleiding gedaan en hebben jarenlang ervaring bovendien. Geen zorgen dus, want de vaardige kappers weten wat ze moeten doen.

 

Nazorg van je haar

Na je knipbeurt kun je ook direct wat verzorgende producten aanschaffen zoals een goede shampoo en conditioner. Tevens verzorgende kuren die jouw haar weer de natuurlijke kracht en glans terug geven. Hiermee kun jij tot aan de volgende afspraak over een aantal weken, je haar goed blijven verzorgen. De natuurlijke kracht en glans blijven zo in stand.

Plan snel een afspraak

Is je haar toe aan een goede beurt? Grijp dan je kans en maak snel een afspraak. Je kunt natuurlijk langskomen in de salon om een afspraak te maken. Maar mocht je dit liever online dan is dat ook mogelijk via de website. Daarop staan de contactgegevens. Je kunt uiteraard ook altijd even bellen voor een afspraak. Laat je wensen weten en de kapper zorgt voor een mooi resultaat.