Portretfoto laten maken

Voor iedereen die een online profiel heeft op social media, en daarvoor een professionele portretfoto wil laten maken is Justin Zuure er. Hij werkt als (portret)- fotograaf in Utrecht, waar hij een prachtige fotostudio heeft. In deze studio kun je terecht voor het laten schieten van zo’n mooie foto van jezelf, in een stijl die past bij wie je bent en wat je doet. Justin vindt het heel belangrijk dat je volledig ontspannen en als jezelf op de foto staat. Hij is dan ook zeer bekwaam in het geven van instructies en zal je op je gemak laten voelen tijdens het schieten van de beelden. Hij hoort vaak van mensen dat ze het vreselijk vinden om op de foto te gaan, of erger: Dat ze totaal niet fotogeniek zijn. Maar altijd zijn deze mensen acheraf verbaasd over het mooie resultaat. Een mooie portretfoto laten maken is misschien eng, maar met Justin als fotograaf krijg je sowieso een heel mooi resultaat. Hij let namelijk niet alleen op hoe jij het meest als jezelf overkomt, en wat bijvoorbeeld je beste kant is, maar ook op de belichting en de kleur van de achtergrond. Al deze zaken zijn namelijk belangrijk als je een mooie foto wilt schieten. Je wilt niet dat de achtergrond te donker of te licht is, of dat je gezicht flets overkomt door teveel licht.

Een portretfoto laten maken voor je LinkedIn profiel

Sociale media is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in het bedrijfsleven, met in het bijzonder het gebruik van LinkedIn. Als professional in jouw vakgebied wordt je geacht daar een profiel te hebben en er te delen waar je voor staat en wat je precies doet. Dit profiel wordt bekeken door super veel mensen, waaronder (potentiële) klanten, werkgevers en collega’s. Het is dus dé plek om jezelf en jouw product/dienst te presenteren. Een professionele portretfoto laten maken is misschien wel het allerbelangrijkste voor dat profiel. Hoe je op een foto overkomt bepaalt namelijk voor een groot deel de eerste indruk die mensen van je hebben. En daar wil je natuurlijk geen privé-kiekje voor gebruiken.

Portretfoto’s laten maken van personeel

Je kunt niet alleen bij Justin Zuure terecht voor een mooie portretfoto van jezelf, maar ook van hele groepen mensen, zoals je personeel. Als je bijvoorbeeld op de bedrijfswebsite een overzicht van je werknemers wilt laten zien. Als je al deze mensen zelf een foto laat aanleveren wordt het natuurlijk een onoverzichtelijk rommeltje, en dus kun je beter de hulp inschakelen van portretfotograaf Justin Zuure. Hij schiet dan plaats van al je werknemers, en zorgt ervoor dat ze allemaal met dezelfde achtergrond en belichting worden gemaakt. Op die manier creëer je uniformiteit op je website en oogt het geheel stukken professioneler. Twijfel dus niet langer en laat je voltallige personeel op de foto zetten door Justin, dan kunnen ze deze foto gelijk gebruiken voor hun LinkedIn-profiel, want ook dat is gunstig voor jouw bedrijf!